Termeni si conditii

 

TERMENE SI CONDITII  
 
     Prin accesarea site‐ului, proprietatea SC Holistic Art SRL, se considera ca ati acceptat termenii si conditiile, iar utilizatorul declara ca este de acord sa accepte serviciile noastre oferite in  cadrul site‐ului. Termenii si conditiile de utilizare tin loc de contract si reprezinta singura intelegere dintre utilizator si SC Holistic Art SRL, reglementand conditiile de folosire de catre utilizator a serviciilor site‐ului.
 
Ne rezervam dreptul de a nu onora anumite comenzi atunci cand clientul nu raspunde la email, telefon, nu comunica cu vanzatorul. Durata de productie a comenzii dvs. este in mod normal de 2‐3 zile lucratoare. In apropierea sarbatorilor (  Paste, 1 Iunie, Craciun, etc), datorita volumului foarte mare de comenzi,  timpul de productie poate creste pana la 4‐5 zile. Transportul si livrarea comenzilor se realizeaza prin intermediul unei firme de curierat rapid si poate dura maxim 48 ore in orice localitate din tara.
 
Costurile de transport si livrare a produselor comandate pe SC Holistic Art SRL sunt suportate integral de catre client, indiferent de valoarea comenzilor dvs.,fiind incluse in factura.
 
 In acest fel nu aveti costuri suplimentare si pentru orice comanda (canvas art, servicii photoprint, inramare etc) efectuata pe site, nu trebuie sa achitati decat pretul afisat al fiecarui produs.  Toate  preturile afisate pe site includ TVA 19%. Puteti achita produsele comandate atat la plasarea comenzii, cat si la livrarea lor. Metodele de plata acceptate sunt: ordin de plata sau numerar la livrare/ridicare de la sediul nostru.
 
Obligatiile Cumparatorului
 
Datele de identificare  sunt declarate pe propria raspundere, fiind direct raspunzator de exactitatea acestora.
 
Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si  ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice,  SC Holistic Art SRL va administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre Dvs.Va informam ca datele personale pe care ni le furnizati sunt prelucrate in scopul oferirii in conditii optime a serviciilor pe internet, a serviciilor de furnizare bunuri si servicii, a serviciilor de reclama marketing si publicitate si a serviciilor de statistica.
 
   In cazul in care conditiile prezentate nu sunt respectate sau interesele sale comerciale o impun,SC Holistic Art SRL isi rezerva dreptul  nu onora comanda unui comparator. 
 
Dreptul de proprietate al SC Holistic Art SRL 
 
Continutul, textele, sigla, grafica, informatiile, mesajele, precum si orice alt material existent pe site‐ul proprietatea SC Holistic Art SRL , sunt protejate de Legea Dreptului de Autor  si de legile conexe,
 
Utilizatorul neavând permisiunea de a le copia, expune, publica, inchiria, modifica, crea materiale derivate,  vinde sau folosi in scopuri publice sau comerciale.  
Orice încalcare a acestor prevederi constituie infractiune si se pedepseste conform legislatiei romane in vigoare.  
 
SC Holistic Art SRL nu isi asuma raspunderea  pentru:
 
    ‐ Securitatea utilizatorilor site‐ului;
    ‐ Posibilele erori, intreruperi sau eventuale pierderi ale conexiunii;
    ‐ Materialul descarcat sau obtinut in alt mod, decat  prin utilizarea serviciilor puse la dispozitie de SC
 
Holistic Art SRL, poate fi folosit doar pe riscul propriu si doar in scopuri personale si nu comerciale. De asemenea, veti fi singura persoana responsabila de eventualele distrugeri cauzate sau alte pierderi de date ce pot rezulta din descarcarea acestui tip de continut.  
 
Politica de returnare
 
Conditie de returnare:  
 
‐ Produsele se pot returma doar daca rama este zgariata sau are defect de fabricatie, daca nu se respecta comanda data si clientul nu este anuntat ( dimensiuni, model, gresite)
‐ produsele vor fi returnate prin aceiasi modalitate de transport in aceiasi stare in care au fost livrate.
 
Sc Holistic Art SRL nu isi anuma responsabilitatea pentru produse in timpul transportului prin firmele de curierat Atentie! Nu primim colete cu ramburs!
Cheltuielile de returnare (inclusiv a banilor) vor fi suportate de catre client. 
 
In maxim 30 de zile de la returnarea produselor va vom inapoia contravaloarea comenzii.   Pentru detalii si precizari va rugam sa ne contactati telefonic sau prin e‐mail.
 
Legislatia romana din domeniu prevede:
 
Consumatorul are dreptul de a denunta in mod unilateral contractul la distanta in termen de 10 zile lucratoare fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor. Toate produsele prezentate pe SC Holistic Art SRL sunt protejate de Legea dreptului de Autor.
 
Litigii
 
In situatia in care apare vreun litigiu sau neintelegere intre SC Holistic Art SRL  si clienti, acestea vor fi rezolvate pe cale amiabila In caz contrar competenta apartine instantelor judecatoresti romane.
SC Holistic Art SRL isi desfasoara activitatea in conformitate cu respectarea tututor reglementarilor in vigoare in ceea ce priveste legile comerciale romane precum si reglementarile legale in vigoare cu privire la comertul electronic.
 
Legea 365/2002 privind comertul electronic
 
Legea 51/2003 privind regimul juridic al contractelor la distanta
 
Politica de confidentialitate.
 
Toate informatiile furnizate de clientii SC Holistic Art SRL vor ramane strict confidentiale.
 
   Incetarea colaborarii
 
1. In cazul in care Termenii si Conditiile prezentate in acest document nu sunt respectate, sunteti de acord ca SC Holistic Art SRL, pentru orice motiv, are dreptul de a va refuza toate incercarile curente sau viitoare de folosire a site‐ului, fara a  avertiza in prealabil sau a da socoteala.
 
2. De asemenea, SC Holistic Art SRL isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment sau la un anume interval de timp si/sau intrerupa (temporar sau in mod permanent) serviciile puse la dispozitie   (in totalitate sau in parte), fara o notificare prealabila, fara explicatii si fara ca utilizatorul sa poata pretinde despagubiri de orice natura pentru aceste motive.
 
Dispozitii finale
 
Indicarea de catre utilizator, de fiecare data cand se solicita, ca a citit si este de acord cu Termenii si Conditile societatii noastre noastre are valoarea unei semnaturi si va obliga legal,  fiindu‐i opozabila în fata oricarei autoritatii sau instante de judecata.  
 
Reamintim utilizatorilor sa citeasca periodic termenii si conditiile de utilizare a site‐ului, societatea SC Holistic Art SRL rezervându‐si dreptul de a revizui, modifica,  adauga sau sterge unele conditii, in orice moment, fara a fi obligata a efectua vreun act de popularizare a modificarilor, în afara publicarii pe site, la rubrica Termeni si conditii.  
 
Dupa momentul schimbarii, prin folosirea in continuare a site‐ului de catre dumneavoastra se subintelege acceptarea automata a modificarilor aduse.
 
Daca intentionati sa nu respectati  si nu sunteti de acord cu Termenii si Conditiile SC Holistic Art SRL, va rugam sa NU folositi acest site!