Inramare canvas

In aceasta subcategorie dorim sa va aratam cateva modele de inramare a canvasurilor.

Sortare după:
Produse pe pagină:
Vizualizare ca: Listă Grid
 • Print pe panza cu bumbac, intins pe sasiu cu pene din lemn de 2x4 cm. Panza laterala este colorata. La tablourile de tip canvas sau print pe canvas intins pe sasiu este foarte important sa se foloseaca  panza si sasiu de calitate, pentru un efect artistic mai intens si o rezistenta mai ma..
  Print pe panza cu bumbac, inti...
 • Print pe panza cu bumbac - canvas - intins pe sasiu din lemn de 2x4 cm. Margine laterala color. La tablourile de tip canvas sau print pe canvas intins pe sasiu este foarte important sa se foloseaca  panza si sasiu de calitate, pentru un efect artistic mai intens si o rezistenta mai m..
  Print pe panza cu bumbac - can...
 • Print pe panza cu bumbac - canvas - intins pe sasiu cu pene din lemn de 2x4 cm. Profil rama din plastic, cod 4510, culoare auriu-verzui. Dimensiune profil rama 4.5cm.   ..
  Print pe panza cu bumbac - can...
 • Print pe panza, canvas. Profil rama din plastic, cod 4513, culoare negru cu dunga aurie. Dimensiune profil rama 4.5 cm. Timpul de executie variaza in functie de cantitate, maxim 4-5 tablouri se pot inrama pe loc. De inramare pe loc beneficiaza si tablourile de colectie. ..
  Print pe panza, canvas. Pro...
 • Print pe panza cu bumbac - canvas - intins pe sasiu cu pene din lemn de 2x4 cm inramat . Profil rama din plastic, cod 4723, culoare negra. Latime vizibila 2 cm. ..
  Print pe panza cu bumbac - can...
 • Print pe panza cu bumbac - canvas - intins pe sasiu cu pene din lemn de 2x4 cm. Pentru inramare s-a folosit o rama dubla. Profil rama din plastic, cod 2320, negru cu argintiu. Dimensiune profil 2.3 cm. Cea de-a doua rama folosita, profil rama din plastic, cod 4723, culoare neagra. Dimensiun..
  Print pe panza cu bumbac - can...